pondělí 21. srpna 2017

Nová akce?


Objevil se nový spoiler k údajně nadcházející akci, která se pro nás připravuje. Pro milovníky Archie comicsů určitě nebude těžké identifikovat předlohu této akce, jíž se tentokrát stal seriál RIVERDALE.


Dle spoileru se tedy nejspíš můžeme těšit na outfit hlavního hrdiny Archieho (domýšlím si, že kdo nemá snoubence, v téhle části nejspíš ostrouhá a pokud mi přistane komplet panák do apartmánu, tak půjde rovnou do kumbálu ke košťatům :).


Dál by nám měl v šatníku přistát i jeden kompletní cheerleader obleček (aneb naivních pipinek není nikdy dost) a soudě dle blond culíčku na spoileru měl by tento konkrétní patřit Betty Cooperové (v seriálu se tam do toho maškaří většina hereček).


Jako další se mi povedlo identifikovat seriálový outfit Josie McCoyové (nejspíš se na to skloňování vyprdnu :). Jen jsem zvědavá, jestli nám k tomu přibalí i ty "slechy". 


Černý outfit patří Veronice Lodgeové a v něm můžeme rovnou vyrazit do GoT na Zeď a pomáhat Johnu Sněhovi s obranou proti bílým chodců, tam se v tom myslím budeme vyjímat. Nevím, co k tomu víc dodat.


A konečně poslední postava ze spoileru Cheryl Blossomová (to je ta, co se na obrázku ochomejtá kolem Archieho) a s ní i poslední dohledaný outfit. Ta černá kožárna má něco do sebe, ale jinak je to teda bída přátelé.


Čekat můžeme nejspíš i tu omáčku okolo ( tapetu, podlahu, vybavení do apartmánu - vždycky jsem si v bytě chtěla udělat putyku :). Typ akce zatím můžeme jen hádat, ale na rovinu říkám, pokud to bude solitair, tak do toho nedám ani smaragd !!!

7 komentářů:

  1. No to je tedy nadělení, doufám, že to budou dárky a já dostanu tu fandící chlupatou kouli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohohle se nejspíš odmítnu účastnit, ať je to co je to, i když ta chlupatá koule je vážně velký lákadlo :D :D :D

      Vymazat
  2. Ak bude oblek chlapa, tak to typujem na ďalší teleport, kde jednoducho nezobrazia destinaciu s chlapom, ak to bude len maškara, potom to typujem na niečo iné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to tipovala spíš na solitaire nebo dárky, tak uvidíme, co nám z toho vyleze ;)

      Vymazat
    2. Čím ďalej tým viac si myslím, že to skutočne bude solitaire. Len neviem ako to poriešia s tým chlapom - žeby bol preňho posledný balíček?

      Vymazat
  3. Isabella, KEDY bude táto udalosť? A AKÝ TYP UDALOSTI TO BUDE? Prosím skús podať niečo zistiť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych něco zjistila, dám určitě vědět, zatím se objevil jen ten jeden obrázek a všechno ostatní jsou tipy a dohady.

      Vymazat