středa 27. ledna 2016

Město stínů



Našim kreativcům už nejspíš dochází nápady nebo nám kreslí něco nového a v tom případě doufám, že to bude stát za to, když nám sem stále častěji cpou staré akce. Tato je inspirovaná filmem Mortal Instruments: Město kostí z roku 2013. Film jsem neviděla (budu to muset napravit), proto se předem omlouvám případným nadšeným fanouškům za info z jiných zdrojů. Připomínky ráda přivítám ;)


Teď malá okecávačka, o čem film vlastně je: Clary je obyčejná patnáctka, která žije se svojí mámou v New Yorském Brooklynu. Má poklidný život až do okamžiku, kdy se stane svědkem vraždy v klubu, kterou vidí jen ona, ač je všude plno lidí. Tělo zavražděného se navíc hned vypaří. Clary začne vidět to, co ostatní nevidí a slyšet co ostatní neslyší. Po nevysvětlitelném zápase s podivným stvořením zmizí i její máma. Při pátrání po ní začne Clary odhalovat temná tajemství o skrytém světě stínů, který odedávna existuje hned vedle toho našeho. Potkává bojovníky - lovce stínů - napůl lidi a napůl anděly, kteří po staletí plní roli strážců a ochraňují lidstvo před dalšími obyvateli jejich světa. Před vlkodlaky, upíry, dalšími démony a silami zla. Clary se přidává k lovcům stínů a objevuje v sobě odvahu, sílu a schopnosti, o nichž neměla dosud nejmenší tušení.....

A dostáváme se k outfitům, které je možné v této akci získat.

Outfit č. 1 patří hlavní hrdince Clary Frayové, nadějné lovkyni stínů a umělecké duši s nadějí na lepší zítřek. K černým šatům, ve kterých lady vypadá opravdu hodně lacině, nosí koženou budnu (součást dalšího outfitu) a návleky na ruce, které se mi bohužel nepodařilo dohledat. Osobně bych šaty zařadila spíš do sekce negližé v obchodě "Tajemství lady". Boty dobrý, šperky neurazí ani nenadchnou.


Outfit č. 2 patří Isabelle Lightwoodové - krásné a nebezpečné lovkyni stínů. Ve filmu jsou šaty super (osobně se mi tento styl moc líbí), po překreslení naším kreativním týmem můžeme v téhle příšerné noční košili strašit někde na hradbách (dáme sraz na Karlštejně). Jediné co vezmu na milost jsou boty, pásek a náušnice.


Outfit č. 3 patří opět hlavní hrdince Clary Frayové a je pro ni ve filmu typický (krátké šaty alá "Šlapka" byly nejspíš jen záležitostí jedné, dvou scén). Dle mého soudu jsou části tohoto outfitu asi to nejpoužitelnější z této akce, ovšem když srovnám překreslení s předlohou, opět se nejedná o žádnou hitparádu. Z toho co už teď mám v šatníku, bych ho poskládala daleko líp.


Ve 4. portále nás nejspíš čeká Runové tetování, které ve filmu patří mezi hlavní zbraně lovců stínů. Každá z run jim propůjčuje speciální schopnosti. Znamení si může nanést pouze lovec sám a to speciální propiskou zvanou "Stéla". Smrtelníka by jakékoliv znamení okamžitě zabilo. Run je spousta, ale přidávám význam pouze těch, které nám dali tvůrci do hry. Tyto ozdůbky našich tělíček nenajdete v tetování, jak by každého nejspíš napadlo, ale v sekci "Henna".


A konečně zlatý hřeb večera. Za projití všech portálů a posbírání všech věcí získáme pozadí na profil s CHLAPEM :))) Ale jo, proč ne, aspoň to není další vyžírka a sexuální loudil, kterýmu musíte pořád telefonovat, každou chvilku ho ocucávat, posílat mu dárky a kupovat předražený hadry, takže i přes zdánlivě drsný výraz je to (aspoň za mě) VELKEJ SYMPAŤÁK :))) ♥


V kostce je to akce, kde se bez použití dia moc daleko nedostanete a vzhledem k tomu, že mě věci v akci nijak nenadchly, nemám ani chuť se někam dostávat. Snad se pro nás už teď připravuje nějaká Valentýnská akcička, kde nám to bohatě vynahradí. No a já si jdu stáhnout film ;)

Hodně štěstí ♥♥♥

Posloucháte soundtrack k výše zmiňovanému filmu Heart By Heart od Demi Lovato.

Žádné komentáře:

Okomentovat