středa 27. ledna 2016

FW Londýn



Máme tu začátek dalšího módního týdne, zabalit pláštěnky holky, jede se do Londýna ! ....


Tento outfit od návrháře Zuhaira Murada je pro mě velkým zklamáním, rozhodně bych od Londýna čekala něco víc, zkrátka nuda, nuda, nuuuuda. Kalhoty, svetr a pásek se v šatníku ztratí a pochybuji, že to někdo obleče víc jak jednou a kabelka taky nic extra (nemám ráda popruh přes rameno, u řady účesů nejde použít).Co se povedlo jsou boty a náušnice. 


Ovšem kapitola sama pro sebe je hlavní odměna za posbírání všech částí outfitů. Účes alá "malý nácek" mě opravdu dostal a tady nastupuje ta v úvodu zmiňovaná pláštěnka, která se ukázala jako dobrá volba pro cestu do Londýna. S tímhle na hlavě nedám bez kapuce ani ránu :)))






2 komentáře:

  1. Ahoj Is, chválím ti tvé nové stránky :) Jen malá připomínka... Kabelky s popruhem jdou použít u všech účesů, jen musíš mít boty úplně nahoře ve sloupci oblečení. Je pravda, že u těch šíleně dlouhých kalhot to věru nepůjde, bude vypadat divně, že máš boty přes zvonové kalhoty, ale jinak to jde... ;) Cat Walker :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě nenapadlo, no vidíš, pořád je co se učit. K těmto nebo podobným kalhotám možná ne, ale k sukni a šatům super tip. Díky tobě jsem zase o něco chytřejší, děkuju ;)♥

      Vymazat