úterý 22. března 2016

Velikonoční událost


A máme tu zase další harampádí do bytu, tentokrát s velikonoční tématikou. Spíš by se hodilo přistavit kontejner, aby se člověk v rámci jarního úklidu mohl aspoň nějaké té staré veteše zbavit a udělat v tom bordelu místo na veteš zbrusu novou. Co se ale musí nechat, úroveň překreslení některých věcí nám prudce stoupá, jen tak dál ! 


Pominu-li fakt, že jsou mi věci víceméně na prd a měla bych si vybrat, brala bych "black & white" vejce (ujetý, ale mě se líbí), každopádně chci úžasně kýčovitý dort, polštářek s ušákem (ten je fakt dobrej), něco k zakousnutí, takže zajdamuffiny, bílý servis s ušatým ubrouskem, křoví ve tvaru králíka no a zajdu v hrnku taky berem (zajíček v svém hrnku, sedíí sááám, sedííí sááám....). Zbytek nestojí za řec viz. vaječný závěs.

Hlavní odměnou za získání všech výše zobrazených věcí jsou tyto speciální rty....


Z mé lady tento úsměv vykouzlil lehce zhulenou sluníčkářku (peace vole, ať žije Angela), v případě větších rtů, lehce zhulenou sluníčkářku po botoxu. No nevím, tuto plastickou úpravu v nejbližší době nejspíš nepodstoupím a rtíky přenechávám některé pacifističtěji založené kolegyni ;)


Hodně štěstí a ať žije WOODSTOCK ženy !!!

8 komentářů:

  1. Chichi, musím říci, že tvá lady s tou pusou taky vypadá trošičku divně. :] Když tak koukni na mojí -> http://dzd-boo.blog.cz/1603/velikonocni-udalost
    No a ty dekorace? Ty jsou boží! Teda jen božsky nakreslený, protože to je něco co já opět nevyužiju. :[

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu si pomoct, ale zatím každá, co jsem viděla, v nich vypadá zhuleně :))) Překreslení se povedlo, ale věci jsou mi stejně jako tobě k ničemu. Byt mi tím už začíná přetíkat, to je každej rok Halloween, Vánoce, Velikonoce a kdoví co ještě. Kam to mám furt strkat? Potom aby se v tom inventáři prase vyznalo :D.

      Vymazat
  2. Ešte ktomu mohli pribaliť nejakú marihuanu do rúk :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, pořádnýho jointa by nám měli ubalit :D

      Vymazat
  3. Jojo, kdyby byl v akci joint, tak do toho vrazim i dia :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měly bychom si o něj napsat, myslím, že by měl tento elegantní doplněk velký úspěch i u ostatních :D

      Vymazat
  4. No holky, nejsem si úplně tím jointem jistá :D. Toho by nám mohli ale vrazit do těch véčkových prstů, místo cigára (každopádně Isabello, vztyčený prostředníček by taky mohl být fajn :)).

    OdpovědětVymazat