pátek 27. května 2016

Módní galavečer



A je tu zase "ŠKATULE"! V tomto typu hry našli naši kreativci obzvlášť velké zalíbení, ovšem k naší smůle, protože bez dia tu člověk nedá ani ránu. Nebudu tu zobrazovat screany ze hry, které stejně každý vidí, ani se dlouze rozepisovat o principu hry, který je každému víceméně jasný a pokud ne, tak rychle pochopí nebo zalistuje kousek zpět (s frekvencí, kterou se nám tu škatule v poslední době objevuje, není ani třeba dlouho hledat). Tentokrát se inspirace našla na galavečeru Met Gala 2016, fakt nevím co to je, ale google ten ví všechno (to pro ty zvídavé, podle mě ti amíci neví co roupama dělat, tak pořád něco pořádají, kdo se v tom má potom vyznat). Do finále a tím pádem až k nám do hry se dostaly tyto dvoje šaty...

První šaty značky Belmain, jejichž části na nás budou vyskakovat ze škatule, oblékla při této příležitosti brazilská modelka Alessandra Ambrosio. K modelu jsem použila první z účesů, které je možno v této akci získat.


V krabici jsou ukryty v těchto pěti barevných provedeních, ale jsou ze dvou částí (sukně - halenka), což znamená, že bez dia bude sakra problém zkompletovat jednobarevnou róbu (držím palce). Pásky z barevných kovů, s kterými mívám vždy trošku problém (kdo čte, tak ví), se ale mimořádně povedly a to všechny barvy bez vyjímky (s takovou brzy sběrné suroviny přijdou na buben, jen tak dál). Ovšem kabelky a boty, tak ty se naopak nepovedly vůbec (zde přiložil ruku k dílu náš oblíbený barvoslepý kreativec Lojza a pěkně to doladil). Neříkám, sem tam se trefil a klidně mohlo být i hůř.



Sesbírané filmy můžete měnit za části druhého outfitu, který na červený koberec galavečera Met Gala 2016 (pořád nevím co to je) oblékla herečka Emma Watson známá především jako čarodějka Hermiona z filmů o Harry Poterovi. Tato módní kreace značky Calvin Klein ve mně vzbuzuje rozporuplné pocity, na druhou stranu je to originální a když bude držet nohy u sebe, dá se na to i koukat, hlavně si to nepřišlápnout (s rozbitým frňákem by v Bradavicích moc parády nenadělala). K outfitu je použit druhý účes z této akce.



HODNĚ ŠTĚSTÍ ♥



4 komentáře:

  1. ooooo můůůůůj božééééééé, copak to je vlevo za vlásky? :3 ty neznáám a chci je! :3
    Nemáš nějaké tušení jaký by to mohl být styl akce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooj, měla by to být krabice :)

      Vymazat
    2. A dopr., zase krabice. :/

      Vymazat
    3. No já taky slyšela spekulace o krabici, tak uvidíme. Ještě by to mohl být balíček karet, ten bych brala raději, ale většina se kloní k té škatuli :D

      Vymazat