neděle 1. května 2016

Hra o trůny



Původně jsem se vůbec nechtěla pouštět do popisu této "staronové" akce, spousta z vás však projevila zájem o zmapování obsahu tabulek a proto jsem se k tomu nakonec přece jen dokopala. 

Předlohou této akce je seriál Hra o trůny (jen tak mimochodem můj oblíbený). Tvůrci hry nelenili a využili dlouho očekávané premiéry 6. série tohoto oblíbeného seriálu a místo aby nám něco nového nakreslili, raději vyklepali prach a moly ze starých hader a tak je tu máme zpátky.

TABULKA č. 1


První tabulka je nostalgickou vzpomínkou na doby, kdy princezna Daenerys Targaryen kočovala krajem s hordou špinavých, smradlavých Dothraků (ne že by na tom byla líp), pojídala syrová koňská srdce a vyseděla si 3 malý zubatý potvory. Tomu odpovídá i vzhled celého outfitu alá bezďák (před užítím řádně vyprat - na krev je prý dobrá studená voda a sůl).


Hlavní odměnou je pozadí na profil s vyobrazením zahrady na Zimohradu a jejich posvátného stromu starých bohů, kam se chodí celá Starkovic rodina modlit (než teda filmaři značně zredukují počet jejích členů - ona většina těch postav v tomto seriálu má extra krátkou expirační dobu). 




TABULKA č. 2


V druhé tabulce máme možnost získat outfit patřící Margaery Tyrell. Chudák bohatá holka chce naplnit ambice svého tatínka a dostat se do královské rodiny, v čemž jí brání právě zmiňovaná krátká expirace jejích manželů. O prvního ji připravila bratrská rivalita (nehledě na to, že manžel dával v posteli přednost jejímu bráchovi), druhý nepřežil ani svatební den (ten si to ale fakt zasloužil), tak snad do třetice všeho dobrýho (podle předpovědi věštkyně by ale ani tenhle neměl moc dlouho vydržet).


Hlavní odměnou je Margaeryin vcelku věrně překreslený účes.

Tabulka č. 3


A opět Daenerys Targaryen, třetí tabulka obsahuje důstojnější róbu z jejího již civilizovanějšího způsobu života. Šaty, boty, plášť dobrý, ale ta blbost na krku a v uších už je na můj vkus trochu moc.


Daenerys se přezdívá Matka draků a tak hlavní odměnou je jak jinak než jeden z jejích tří mazlíčků. Můžete použít místo zapalovače, ale pozor, tahle potvora je pěkně rozežraná, takže až budete krmit, tak žádnou syrovou flákotu, ale hezky propečenej steak.

Tabulka č. 4


No a poslední účastnicí našeho zájezdu je Catelyn Stark aneb matka rodu Starků a její zateplený outfit. V kostce - žila na Zimohradu (bejvávalo), popravili jí manžela, měla 5 dětí, nesnáší Johna Snowa, zabili ji na "Krvavé svatbě" a teď je z ní něco jako pomstychtivá zombie... ale plášť je fakt krásnej.


Hlavní odměnou je paradoxně oblíbený mazlíček právě nenáviděného bastarda Johna, zlovlk jménem Duch. Z Johna si na konci 5. série udělali na Zdi jehelníček, tak jsem moc zvědavá, jestli nám obživne.... musí, mám svoji hypotézu co je zač a kdo jsou jeho rodiče. Takže vstávat Johne a cvičit, už je ráno!


Žádné komentáře:

Okomentovat