čtvrtek 16. března 2017

Den Svatého Patrika






8 komentářů:

  1. Chape nekdo proc mame krome zelene dalsi 4 barvy? :D nicmene abych rekla pravdu vyjmecne se mi libi nejvic ruzovy komplet tam jsou aspon pouzitelne kratasy a puncochy a celkem se hodi barevne nehty,tech mame malo, ale ze by to bylo nejak oslnujici pri cene 5000 za kartu,to to radsi vrazim do popky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem naopak mile překvapena, jeden rok nám sem na St. Patrika hodili tuším jen nějakou blbost (teda jestli si to s něčím nepletu) a navíc je to letos celkem promakaný, bundou počínaje, glitrový kraťáky, nehty a boty, tak ty jsou naprosto famózní :D. Naštěstí máme klubovou trofej na víc pokusů za dolary, holt to bude stát majlant, ale asi to prubnu :D.

      Vymazat
    2. Tak ja nerikam zeje to nejhorsi udalost, akorat ta cena zarazi,takle draze to nekoupim ani v obchode atady ani nemam jistotu ze to dostanu, dneska sem dala 5 pokusu za dolace a vyfasla sem jeden nahrdelnik, nic moc za 25 000 :D loni byl myslim kloboucek, naprosto nepouzitelnej jako vsechno co nam daj zadarmo :D o bunde si muzu nechat zdat :D

      Vymazat
    3. Mně se u karet vyplácí taktika klikání pořád na jedno místo. Zkrátka si vyberu jednu hromádku a tam to vše vyklikám. Sice ne vždy to vyjde, ale už mockrát se mi to osvědčilo. ;)

      Vymazat
  2. Nebyl to minule klobouček?
    Mě se to líbí! Šortky jsou super, ty trička jsou hezký jen v bílé (ty barevný, ehhh..) a silinky by mi stačily jen ty černý. Bunda se mi taky děsně líbí, ale škoda, že jenom zelená (i se zelenýma nehtama [z těch nehtů jsem mile překvapena - že je tam vůbec dali k tomu]) a se čtyřlístkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych sázela na nějakej tralalák :D. Mně se to taky líbí a jsem ráda, že to tentokrát neodbyli, tak jak to u těchto nárazových sezónních akcí většinou mají ve zvyku a je vidět, že si s tím vyhráli ;). Jen aby nám zase neusnuli na vavřínech a pokračovali takto i dál :).

      Vymazat
  3. Tak glitrový šortky nejsou právě můj šálek kávy, ale když se na to podívám objektivně, kraťasů ve hře zase tolik není, takže mnohé dámy je jistě ocení. Na druhou stranu, punčoch není nikdy dost, nehty mám v šatníku zatím troje, tomu říkám katastrofa, a náhrdelník člověk vždycky unosí. Co se trička týče, tak teda radši bílé. To barevné asi ani ne, děkuji vřele, strčte si ho do vlastního šatníku :D No a bundička není špatná, ale radši se nad ní nerozplývá, ještě bych ji začala chtít :D
    Jinak taky se držím taktiky klikání na jedno místo. Ve všech balíčcích karet. A docela to funguje, i když včera jsem za 8 kliknutí (dvě klubové trofeje) dostala jedny fialový kraťasy a po pravdě, nadšená jsem nebyla ani trošičku. kraťasy za 40 000 dolarů :D Dneska to bylo lepší. Mám zelený nehty, fialový boty a žlutý náhrdelník. To všechno snosím.

    OdpovědětVymazat
  4. Hello, can you please sent me link of that green coat? Thank you ;)

    OdpovědětVymazat