pondělí 11. července 2016

Superhrdinky




Jako každé léto, máme tu čas "Superhrdinek"...

1. BLACK WIDOW alias Černá Vdova... vlastním jménem Natalia "Nataša" Alianovna Romanova se narodila ve Stalingradu v Rusku. Později utekla do USA, přidala se k týmu Avangers a začala pracovat v organizaci SHIELD. V této podobě se letos objeví v novém filmu "Kapitán Amerika - Civil War". Během výcviku v mládí podstoupila bio-technologické a psycho-technologické vylepšení a dostala experimentální sérum, které ji obdařilo několika nadlidskými schopnostmi. Díky tvrdému výcviku je Black Widow expertem v bojových uměních karate, judo, aikido, ninjutsu, savate, muay thai, box a kung-fu. Je cvičena ve střelbě i boji s noži, je trénovaná akrobatka, gymnastka a baletní tanečnice, hovoří plynně rusky, anglicky, francouzsky, německy, čínsky, japonsky a pravděpodobně i dalšími jazyky. Je vysoce inteligentní a dokáže zpracovat mnoho informací najednou a rychle reagovat během taktických situací, což z ní dělá dokonalého vůdce. Také je mistryní ve svádění, díky čemuž dokáže přimět muže, aby v jednali v jejím zájmu. /zdroj: http://www.postavy.cz/black-widow/

Tak letos při nákupu elixírů přijdeme i o gaťky :(



2. LADY DEADPOOL... tak tahle obludka je dámským alteregem známého a oblíbeného komixového hrdiny Deadpoola a tak nejspíš bude mít i podobnou minulost a charakterové rysy tohoto rebela. Deadpool, vlastním jménem Wade Wilson onemocněl nevyléčitelnou formou rakoviny a přijal nabídku od speciální vojenské divize, aby se přidal k programu "Zbraň X". Do DNA mu přidali léčivý faktor z genu Wolverina, což mělo za následek deformaci pokožky (proto ta maska), trošku u toho zešílel, ale jinak je takřka nesmrtelný a zatraceně rychle se hojí. Deadpool je jako jeden z mála superhrdinů neutrální, ani dobrý, ani zlý, přidá se vždy na tu stranu, kde se mu to zrovna nejvíc hodí. Navíc má smysl pro humor, ví, že je v komiksu, proto často mluví přímo k divákovi. Skvěle zachází se zbraněmi různého druhu i kalibru, ani bojová umění mu nejsou cizí a dokáže se teleportovat na krátkou vzdálenost.





3. SCARLET WITCH... a její bratr Quicksilver jsou dětmi Magneta (X-men), které stejně jako tatínek disponují superschopnostmi. Scarlet umí manipulovat s pravděpodobností a tudíž i s realitou, což z ní dělá jednu z nejnebezpečnějších "hrdinek". Jelikož ale práva na tyto dvě postavy vlastní jak společnost 20th Century Fox (ta má pod palcem všechny X-meny), tak i společnost Marvel (pod tu zase spadají Avengers), můžete si představit, jakej nám v tom asi udělají bordel. Foxové totiž nesmí zmínit jejich pojítka s nejmocnějšími hrdiny světa, Marvel zase nesmí využít jejich mutantský původ. V nadcházejícím filmu tudíž nepůjde o Magnetovi ratolesti, nýbrž o normální pozemšťany, ve kterých probudily superschopnosti mimozemské války. Kdo se v tom má potom vyznat!?





4. HARLEY QUINN... naše stará známá a její nová image z připravovaného filmu "Sebevražedný oddíl". Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. /zdroj: www.csfd.cz  No a co se Harley týká, tak jen v kostce... Harleen Quinzel bývala úspěšnou začínající psychiatričkou v Arkhamském Azylu, kde propadla lásce ke svému padlému idolu Jokerovi (ten bude mimochodem v týmu taky). Tento cit ji dohnal k životu plnému kriminality, zla a násilí (co jiného taky od Jokera čekat...).





5. KATANA... má svoje zásady a pevnou morálku, dokáže se prosekat stovkou chlapů, aniž by se zadýchala a její meč pohlcuje duše. Ke komandu kriminálníků se, na rozdíl od Harley Quinn, připojila dobrovolně, aby mohla osobně chránit svého šéfa, plukovníka Flaga. /zdroj: www.fandimefilmu.cz/ Nic moc víc se mi o ní nepodařilo zjistit, ale podle všeho by měla být klaďas.




6. STORM... vlastním jménem Ororo Monroe, zná asi každý fanoušem populárních X-menů. Patří k nejsilnějším mutantům a její schopností je ovládání počasí. Je jedna z nejstarších členů této skupiny a zároveň jedna z nejbližších  profesora Charlese Xaviera. Nový film "X-men Apokalypsa", ze kterého je i tento outfit a účes, přináší náhled do její minulosti. Mladá Storm žije po smrti svých rodičů jako sirotek a bezdomovec. Potuluje se s gangem místních zlodějíčků, než ji rekrutuje nejstarší a nejsilnější mutant na světě Apocalypse, který se právě probudil, vůbec se mu nelíbí nový řád světa a je rozhodnut zničit lidstvo. Storm se nakonec přidá k Raven, profesorovi a týmu mladých X-menů, aby společnými silami Apocalypse zastavili.




7. PSYLOCKE... vlastním jménem Elizabeth Glorianna Braddocková je mutantka, o které toho nijak moc nevím. V posledním dílu X-meňácké série ji stejně jako Storm přibral do svého týmu ničitelů lidstva mutant Apocalypse. Má telepatické schopnosti, čte myšlenky, dokáže ovládat mysl druhých a umí v mysli jiného mutanta nebo člověka vytvořit iluzi. Pomocí své mysli si dokáže vytvořit telekinetické čepele - meč nebo dýku. Je velmi zkušená v bojových uměních a v boji s katanou. 




Hadříky, jako vždy v této akci, nepoužitelný, ale účesy super, tak uvidíme kam dohopsáme...


1 komentář: