čtvrtek 28. července 2016

Speciální balíček karet


V Lunaparku na nás čeká speciální balíček šťastných karet a s ním i extra dávka, naštěstí  jen virtuálního, cholesterolu (burgery mám ráda, ale tohle by složilo snad i vola). 


Naši kreativci očividně nejsou sympatizanty stále se rozrůstajícího ložiska vyznavačů zdravého životního stylu a touto akcí nám to jasně demonstrovali. Takže pokud si ujíždíte na raw nebo vegan stravě a nechcete přijít k újmě ať už psychické nebo fyzické, vůbec do toho lunaparku nelezte (mohla by vás taky klepnout pepka).


No a tady už vše v celé své kráse... Oceňuji snahu vyvážit všechno to žrádlo kolečkama chlastu a dvěma roztomilými psíky, kteří snad nebyli určeni k přímé spotřebě a nepatří tedy do dnešního menu (že bychom si Bobika šouply na gril!?). Doufám, že je všem jasné, že z mé strany se jedná pouze o sarkasmus, pejsky mám fakt ráda (NE k jídlu) a děkuji všem případným, zde přítomným ochráncům přírody za pochopení.


Ani nábytek to nezachrání... líbí se mi stůl, ten je vážně dobrej, košík s pečivem bych brala bez pečiva a k bílým plasťákům nemám slov, přesně tohle se jednou složilo pod mojí babičkou (a nebylo to její vahou), tohle bych zakázala vyrábět, tady jde o hubu, holky!!!


A co by to bylo za grilovačku bez dalších příživníků do apartmánu... To už se tu tak stalo tradicí, že nám tam každou chvíli někoho šoupnou. Ještěže naši milí kreativci nejsou ve vládě, jejich řešení uprchlické krize by se nám asi moc nezamlouvalo a doma by se za chvilku nedalo hnout. Situaci tu trošku zachraňuje ten chlap, tváří se že umí vařit, ten by se ještě mohl hodit ;)


Luxusní je tapeta s podlahou, tohle se mi vážně líbí, jen si to nesmím představit celý zacákaný od omastku z hambáčů.



No a POZADÍ NA PROFIL - aneb hlavní odměna za získání všech položek ve speciálním balíčku karet.


Šťastnou ruku ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat