pondělí 22. února 2016

Červený koberec


Nejspíš abychom se jim tu moc nenudily, spustili nám dnes akci s názvem "Červený koberec". Místo jednoho denního kliknutí v akci "Karneval", tu máme rázem kliknutí 5 a to už je holky "ňákej adrenalín" :) V této nové akci můžete na krabici kliknout každých 6 hodin. Dobře si to rozvrhněte, ať to za ten den všechno stihnete. A co že na nás ve škatuli čeká ?

Kromě dolarů, smaragdů, bonusů popularity a kdoví čeho ještě (tyhle blbosti většinu z nás opravdu nezajímají) je to tento outfit v 5ti barvách. Dlouhá sukně i transparentní halenka jsou hezky zpracované a použitelné kousky. Nelíbí se mi barvy botů a kabelek, kromě černé (univerzální), k oblečení neladí a to je i případ šperků. Opět budu třídit, bohatě bych si vystačila se stříbrem popř. zlatem. Koho to zajímá, tento outfit módního domu Schiaparelli couture oblékla americká herečka Jennifer Lawrence na premiéru filmu Hunger Games Mockingjay část 2.


Krabice ukrývá i kamery, které můžeme vyměnit za filmové kotouče, které na nás vyskakují na různých místech ve hře (do teď jsem nepochopila význam tohoto mezikroku "kamera-film-odměna", ale je pravda, že tu nejsem od toho, abych hloubala nad myšlenkovými pochody našich kreativců). Pokud zrovna nemůžete žádný z kotoučů najít, stačí opakovaně klikat na profil vaší lady, však on se někde objeví. Kotouče potom konečně můžete vyměnit za odměny....


No a tady už je výsledný outfit. Šaty Ralpha Laurena a náušnice z našich odměn oblékla americká herečka Cate Blanchett na charitativní večeři pořádanou princem Williamem na zámku Windsor. Osobně mám ráda jednoduchost a minimalismus a antický styl je mi blízký, ovšem překreslení se ale vůbec nepovedlo. Tohle prostěradlo nezachrání ani použitelné lodičky, ani vcelku věrně překreslené náušnice a už vůbec ne nedbale elegantní účes (alá zmoklá slípka). Nelíbí se mi ani zpracování zbytku věcí. Lehce ochrnutá ručka je součástí bílého plédu přes rameno, kupodivu na mě nepůsobí rušivě, jak tomu bylo u póz z jiných akcí. (ve výsledném outfitu chybí korunka, do tohoto účesu je "nevaplikovatelná" - díky za pochopení).



Dobřeeee, tak tady ještě s korunkou.................. :)))


Přeji hodně štěstí a štědrou škatuli ♥

2 komentáře:

  1. Bez tebe bych si ani nevšimla, že ten plášť je jako póza xD nojo, nevšímavá Zůza.. jinak super článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Zuzi ;), jo jo, ručka je součást plédu, dřív nebo později začne náš šatník připomínat sklad náhradních končetin :D Hezký zbytek večera ♥

      Vymazat