neděle 10. dubna 2016

Elfí kroniky



A máme je tu! Naše "oblíbené" tabule 3x3... Asi je zbytečné vysvětlovat princip, ten je nejspíš každému znám již z minulých akcí tohoto typu a komu není, potom vězte, že žádný systém ani nápověda neexistuje, celá akce je pouze a jen o štěstí.

Tentokrát naši kreativci hledali inspiraci v novém seriálu The Shannara Chronicles, jehož první série už spatřila světlo světa. Jedná se o další postapokalyptickou fantasy záležitost, kde se to hemží elfy, trolly, skřety a dalšími podivnými existencemi (ale Frodo nepřišel). A co nás teda čeká?

1. TABULKA


Tento outfit patří velitelce Černé hlídky Dianě Tilton. Vcelku věrně překreslený kožený obleček, chybí mi tu nějaká zbraň (bez ní bych toho asi moc neuhlídala), co mě ale zklamalo, je hlavní odměna. Tak tohle ucho vlastnit, nechám si ho dobrovolně kupírovat. Nechci vypadat nevděčně, ale tohle není hlavní odměna, tohle bych dávala za trest (pozn.: poslat tip na podporu, při porušení pravidel musí dotyčná nosit rok ucho).


2. TABULKA


Druhý outfit patří elfí princezně Amberle Elessedil. Opět propracovaný kousek, ale na rovinu, většinu z toho člověk moc nevyužije. Líbí se mi korzet a hele, tady nás už i ozbrojili, hned to vypadá líp. Další ucho, tohle je přece jen sofistikovanější zpracování, na rozdíl od toho černýho oharku z první tabulky (nosit to ale nebudu) a konečně hlavní odměna jak se patří - účes - žádnej zázrak to teda není, ale účesů není nikdy dost :).



3. TABULKA


Třetí outfit patří krásné zlodějce a tulačce Eretrii. Tak tenhle je asi nejlepší a nejpropracovanější ze všech čtyř a taky můj favorit (ne že bych se až k němu dohrabala). To samé platí o účesu, který je tu opět hlavní odměnou, ten je prostě super a něco podobně rebelskýho bych ve svém salónu krásy uvítala.



4. TABULKA


Poslední čtvrtý outfit patří opět princezně Amberle, ovšem nechápu, čím že si vysloužil být až v poslední tabulce. Předpokládala bych, že by v poslední mělo být to nejlepší a ne to nejhorší. Nevzhledná rozpáraná noční košile, ve které lady vypadá dost lacině, mě teda vůbec neoslovila a zlatý hřeb - péra v hlavně . Tak to si nechám ujít.



Kdybych to měla shrnout, akce takřka o ničem, oblečení nenadchne, neurazí, rozhodně to není nic, do čeho bych hodlala investovat.

A opět něco málo z teorie...



Kouzelný strom Ellcrys pomalu umírá a ztrácí svou magickou moc, tudíž slábne kouzelná Hráz, která zabraňuje pomstychtivým démonům napadnout lidské bytosti. Legendární strážce Země, Allanon, vyzývá Wila Ohmsforda, aby ochránil elfí dívku Amberle, která má za úkol vypěstovat nový čarodějný strom. Seriál vypráví příběh o třech mladých jedincích, kteří musí zachránit Čtyřzemí před strašlivou armádou démonů. Elfí princezna Amberle Elessedil, půlelf Wil Ohmsford a členka tlupy tuláků Eretria musí cestovat do neznámých končin, aby zasadili nové semeno kouzelného stromu Ellcrys, který umírá (tak snad to sázení bude v mezích slušného chování a mládeži přístupno).

No a tady už malá ochutnávka přímo ze seriálu....


4 komentáře:

  1. Noo, pěkný. Většinu zase nevyužiju... Ale myslela jsem, že to dají v pondělí, takže asi zítra? o.O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud nám to nedají dřív, tak spíš počítej až v pátek po skončení teleportu.

      Vymazat
  2. No, třikrát hurá :D. Mě už ale nic nepřekvapí :D.

    OdpovědětVymazat