pátek 24. února 2017

Módní ceny


Tomuhle se mi nějak nechce věřit, je pátek a my tu máme hned dvojitý chod na který se mi po dlouhé době opravdu sbíhají sliny. Nejen karnevalový obchod, ale i tato nová akce mají zkrátka koule. Jestli on nám někdo nechtěl vynahradit ty zpackané týdny módy (ještě nás ovšem čeká Paříž, do které stále vkládám naděje). Aby toho nebylo málo, tak nám náš starý tetris "vytunili" takovým způsobem, že i snad já budu mít šanci něco ulovit a mé srdéčko plesá. Tak na to jdem mrknout... 


Čeká nás tu 10 stanovišť, na kterých si zahrajeme o části tří outfitů, které se objevily na letošním 74. udílení filmových cen Zlaté glóby. Na obrázku níž je zmapováno rozmístění všech položek...


Outfit číslo 1 módní značky Delpozo vynesla na červený koberec herečka Caitriona Balfe, která hraje Claire Frazerovou v mém oblíbeném seriálu Cizinka (Jamie Frazer je fakt k sežrání). Šaty jsou naprosto úžasné a nerada to říkám, ale překreslení je takřka dokonalé, možná snad i lepší, než předloha. To stejné platí i o doplňcích, možná snad ten měsíc do ucha bych oželela, to byl nejspíš tzv. umělecký výstřel do prázdna (aneb něco tam ještě plácnem, ať toho maj víc).



Outfit číslo 2 a sice šaty módního domu Valentino oblékla herečka Emma Stone. Tady už je překreslení o poznání horší, nejvíc patrné je to v oblasti živůtku, sukně ale opět super. Problém mám trošku s hvězdami (na to musela padnout role alobalu), na druhou stranu, když potkáte fešného filmového producenta, můžete mu navrhnout, jestli nechce ve vašem hliníkovém souhvězdí zkusit najít polárku :))). 


Outfit číslo 3 na koberci předvedla herečka Janelle Monáe (tak tuhle ženskou fakt neznám, ale nejspíš o ní ještě hodně uslyšíme). Oba filmy z roku 2016, ve kterých si tato herečka zahrála, byly nominovány na Oscara. Šaty módního domu Giorgio Armani jsou opravdu klenot sám o sobě a i překreslení opět víc než zdařílé. Mému srdci nejblíže jsou ale přece jen ty první fialové. 

HODNĚ ŠTĚSTÍ ♥




Karnevalová kolekce



čtvrtek 23. února 2017

Fashion Week - Milán





Outfit č.1 - s i bez náušnic a kabátu



Outfit č. 2 - vyskakuje ze škatule



... a jeho pět barevných provedení





čtvrtek 16. února 2017

Fashion Week - Londýn
















Kolekce nábytku DOMÁCÍ LÁZNĚ


Další starý obchod se nám vrátil do hry a tentokrát je to koupelnový nábytek. Kdo má tu čest nakupovat až nyní, určitě si přijde na své. Konec konců, nábytku není nikdy dost a každý bod k popularitě se počítá...


Hurá na nákupy !!!

úterý 14. února 2017

Módní stroj


Tady šel někdo do sebe. O nové "trvanlivé" položky ve hře, jejichž expirační doba přesáhne jeden týden, je opravdu nouze. No nebudeme si lhát, doplňování zboží do původních obchodů a rozšiřování jejich sortimentu nám už delší dobu trošku vázne a tak jsme většinou odkázány na časově omezenou sezónní nabídku obchodů dočasných a tudíž i permanentně ve stresu z nedostatečné rychlosti těžby smaragdů, o diamantech nemluvě, a okrádání nebohých, většinou i špatně finančně zajištěných kolegyň v aréně módy (aneb sakra holky, z vás ty prachy vůbec nepadaj, potřebuju vykoupit obchod, zítra zavíraj !!!). Ne teda že tohle by byla nějaká pecka, ale je to taková první vlaštovka...




V rámci dnešního dne svatého Valentýna jsme do módního stroje dostaly tyto 3 nové položky, které nám už ve hře zůstanou. Lehce kýčovité srdíčkové šaty, stejně kýčovitý pásek a opravdu luxusní botičky, tak přesně tohle teď na nás ve stroji čeká a žádný stres, holky, nikam nám to neuteče...

A tady už náhled všech pěti barevných provedení tohoto valentýnského outfitu...



Krásného Valentýna ♥


čtvrtek 9. února 2017

Fashion Week - New York


"Škatule, škatule, co se v tobě ukrývá?".... "Velký kulový, lásko, pokud teda nejsi majitelem diamantových dolů". Nevím jak to máte vy, ale přesně tohle vystihuje můj případ :))). Tudíž s účesem se už předem loučím (ono teda ani není moc o co stát). Jdem na to kouknout...


Jako vždy tu máme jeden outfit a mírně komplikovaný způsob jak se k němu dostat (aneb proč to neudělat složitě, když to jde lehce). Nejdřív na vás musí ze škatule vyskočit dostatečné množství "fotoaparátů", které následně směníte za "fotografie" (ty na vás můžou vyskočit kdekoliv ve hře - rada, klikejte pořád na profil a ty mrchy se ukážou) a teprve ty můžete směnit za kus ouftifu. Ze zkušenosti vím, že se dostanu k náušnicím, max k té šňůře na krk (dál už se nedostanu, tak si ji rovnou můžu i hodit :))). 



Tady už zkompletovaný celý outfit z nové kolekce jaro 2017 módního domu Roberto Cavalli. Já osobně mám hippie styl moc ráda a jednotlivým kouskům bych se vůbec nebránila. Když to ale vidím takhle všechno do kupy, tak to je fakt velkej cirkus i na mě (postrach všech epileptiků). Účes se mi nelíbí, brala bych dlouhé rozpuštěné vlasy a na krk kuří nožku....peace holky ;)



K druhému outfitu je cesta poměrně snazší, ten na vás jednoduše vyskočí ze škatule rovnou. Na rozdíl od prvního je v těchto šesti barvách. Šaty se mi líbí moc, hlavně v černé barvě, zbytek už nestojí za řeč, tudíž ani nebudu komentovat.


Předlohou jsou tyto šaty z jarní kolekce módního návrháře Michaela Costella. Ač je to šílený kýč, brala bych ten pugét do hlavy, pro podobné šílenosti  mám zkrátka slabost. Škoda jen, že nám naši kreativci nevidí do těch našich hlaviček, to by tahle hra vypadala úplně jinak. Tento módní týden je, alespoň pro mě, míň než průměrný a pevně doufám, že nás v tom dalším čeká něco mnohem lepšího.



HODNĚ ŠTĚSTÍ ♥


středa 1. února 2017

Valentýnské dárky



Konec spekulacím, teď se budou sbírat DÁRKY !!! Respektive srdíčka ♥, za která budeme dárky směňovat. K srdíčkům se dostaneme tak, že je jednoduše z někoho vymlátíme v módní aréně (jsem kardiolog amatér... a hledám dárce, hlásí se někdo dobrovolně?). Jedna malá rada, dejte si pořádnou dávku steroidů (zkrátka se nabonusujte co to jde) a vlítněte na fotomodelky. Z těch ty "hercny" padaj jak listí ze stromu.




Nikomu nejspíš neuniklo, že je celá tato akce inspirována zbrusu novým zpracováním pohádkového příběhu Kráska a zvíře s Hermionou (pardon Emmou Watson) v hlavní roli (tentokrát to s tím mnoholičním lektvarem fakt přehnala, holka). Čekají na nás 4 její outfity, 2 účesy, koník, pozadí na profil a vybavení apartmánu. Jdem se na to kouknout...




Ooutfit č. 1

A na začátek tu máme "profláknuté" žluté šaty, které jsou pro hlavní hrdinku Belle typické. Co vám budu povídat, vždyť to samy vidíte, žádná sláva to není a pan kreslíř ať se mi obloukem vyhýbá (jestli má rád to svoje "srdíčko"). Tenhle žlutej, beztvarej mega trychtýř je doplněn náhrdelníkem a růže v naší ladné ručce vypadá jako plevel, kterej jsme zrovna vytáhly z mrkve. Použit je tu i první ze dvou účesů, které je možno v akci získat (tady je buď někdo slepej nebo se ani neobtěžoval na předlohu pořádně koukout). Tohle je alespoň pro mě zklamání.



Jako by to nestačilo, naservírovali nám šaty rovnou v pěti barevných provedeních. Když se dobře, ale opravdu dobře podíváte na jejich obrázek, najdete i boty ve stejných barvách (takoví malí chameleoni to jsou, tomu se říká dokonalé mimikry).


Outfit č. 2

Tak tady si ovšem náš odpovědný kreativec svoji reputaci značně vylepšil (nejspíš si chce vyžehlit ty zpackaný žluťásky, šibal jeden, ví jak na mě). Outfit sestává z šatů, pásku (to je ten podprsník, co se zapíná na háčky), kabátku či přehozu chcete-li a vyšších bot. Obrázek jsem doplnila i naprosto luxusním koníkem (fakt mazel), který je také ve hře. Tady někdo odvedl opravdu super práci, tohle se mi líbí moc.


Opět bude k mání v pěti barvách a pléd dokonce v šesti (cítím tam to černý svědomí, někdo nám chtěl nejspíš dopřát nebo neumí počítat). Co barva, to perla, líbí se mi všechny, ale prim v mém případě hraje černá (jsem konzerva). Koník je pouze v jedné barvě.



Outfit č. 3

Ač velmi pěkně zpracovaný a roztomilý, ale jinak zcela zbytečný kostým služky. Jediné použitelné jsou boty (bez fuseklí samozřejmě) a stužka do vlasů. Zbytek bude nejspíš na věky věků zabírat místo v šatníku a spolu s hromadou dalších hadrů sloužit jako potrava molům a značně mi komplikovat hledání mých oblíbených kousků. Fakt by to chtělo nějakej LP frc nebo kontík na textil, jo a taky něco na dřevo, nechci vypadat jako nevděčnice, ale tenhle klacek fakt není něco, po čem mé srdce touží. Chápu, že s ním hlavní hrdinka odháněla vlky, ale fakt je potřeba nám do těch ruk strčit úplně všechno? Já bych třídila, až bych brečela! Použit je tu i druhý z účesů (vyčesaný), který se mi líbí podstatně víc (ten bych i brala).




Tady už opět komplet všech pěti barevných provedení tohoto outfitu. Kožené boty jsou opravdu luxusní, ty bych brala i v reálu (budu muset koukout k Baťovi). Kabát bude celý (viz obrázek nahoře), tady jsem záměrně půlku odřezala, aby bylo vidět, co je pod ním ;). Zástěra je zvlášť a v šatníku ji najdete v doplňcích.



Outfit č. 4

A jako by to nestačilo, máme tady služtičku číslo 2 a tady už i to zpracování maličko pokulhává. Vzor živůtku i zástěry je proti originálu takový unylý a nijaký, na milost beru opět jen boty (z těch mejch molů v šatníku budou za chvilku okřídlený prasata - možná si ten čagan z předchozího outfitu přece jen ještě nechám). 


A opět 5 naprosto zbytečných barevných provedení tohoto outfitu. Dle mého by bohatě stačil ten bílý originál. Květovanou zástěru najdete opět v šatníku mezi doplňky. Tohle je fakt bída.




Pozadí na profil...

je opravdu nádherné. Já osobně bych ho ozrcadlila, aby za náma bylo vidět to úžasné točité schodiště s knihovnou a růží pod skleněným poklopem (někdy by se nás vážně měli zeptat, jak by se nám to líbilo, než něco zmastí po svém).


Doplňky do apartmánu...

komu se nepoštěstí vyhrát v dárku pozadí na profil, má možnost si vykouzlit v apartmánu naprosto stejný pokojík. Doplňky jsou opravdu nádherné a můžete si díky nim navodit tu pravou pohádkovou atmosféru. Tohle se mimořádně povedlo.



Tapeta + Podlaha...


HODNĚ ŠTĚSTÍ




Zimní kolekce


Nejspíš na ukrácení času nám tu přistála stará zimní kolekce (my staří LP pardálové aspoň ušetříme), vám ostatním přeji natřískané peněženky a příjemné nákupy.