pondělí 30. května 2016

MDD

Při průzkumu jsem narazila na tohoto méďu. Po odborné konzultaci s jednou kompetentní kolegyní z klubu (díky Sai) jsme došly k závěru, že se ve hře zatím nikde neobjevil, tudíž by se teprve objevit měl! Kdy, kde a za jakých okolností je zatím záhadou. Kdo by měl jakékoliv hodnotné informace o zbloudilém plyšákovi, hlaste se prosím.... Teď mě tak napadá, že by to byl super dárek ke Dni dětí!?


pátek 27. května 2016

Módní galavečer



A je tu zase "ŠKATULE"! V tomto typu hry našli naši kreativci obzvlášť velké zalíbení, ovšem k naší smůle, protože bez dia tu člověk nedá ani ránu. Nebudu tu zobrazovat screany ze hry, které stejně každý vidí, ani se dlouze rozepisovat o principu hry, který je každému víceméně jasný a pokud ne, tak rychle pochopí nebo zalistuje kousek zpět (s frekvencí, kterou se nám tu škatule v poslední době objevuje, není ani třeba dlouho hledat). Tentokrát se inspirace našla na galavečeru Met Gala 2016, fakt nevím co to je, ale google ten ví všechno (to pro ty zvídavé, podle mě ti amíci neví co roupama dělat, tak pořád něco pořádají, kdo se v tom má potom vyznat). Do finále a tím pádem až k nám do hry se dostaly tyto dvoje šaty...

První šaty značky Belmain, jejichž části na nás budou vyskakovat ze škatule, oblékla při této příležitosti brazilská modelka Alessandra Ambrosio. K modelu jsem použila první z účesů, které je možno v této akci získat.


V krabici jsou ukryty v těchto pěti barevných provedeních, ale jsou ze dvou částí (sukně - halenka), což znamená, že bez dia bude sakra problém zkompletovat jednobarevnou róbu (držím palce). Pásky z barevných kovů, s kterými mívám vždy trošku problém (kdo čte, tak ví), se ale mimořádně povedly a to všechny barvy bez vyjímky (s takovou brzy sběrné suroviny přijdou na buben, jen tak dál). Ovšem kabelky a boty, tak ty se naopak nepovedly vůbec (zde přiložil ruku k dílu náš oblíbený barvoslepý kreativec Lojza a pěkně to doladil). Neříkám, sem tam se trefil a klidně mohlo být i hůř.



Sesbírané filmy můžete měnit za části druhého outfitu, který na červený koberec galavečera Met Gala 2016 (pořád nevím co to je) oblékla herečka Emma Watson známá především jako čarodějka Hermiona z filmů o Harry Poterovi. Tato módní kreace značky Calvin Klein ve mně vzbuzuje rozporuplné pocity, na druhou stranu je to originální a když bude držet nohy u sebe, dá se na to i koukat, hlavně si to nepřišlápnout (s rozbitým frňákem by v Bradavicích moc parády nenadělala). K outfitu je použit druhý účes z této akce.



HODNĚ ŠTĚSTÍ ♥



čtvrtek 19. května 2016

Plesové dárky



Holky jde se plesat !!! Máme tu naši oblíbenou dárkovou akci, při které nikdo nepřijde zkrátka. Stačí jen nasbírat dostatečné množství balonků (ty jednoduše vymlátíte ze soupeřek při soubojích v aréně), které směníte za dárky a pak už jen čekat do 27.5., kdy je konečně budeme moci otevřít. Ale stejně jako má mince dvě strany, má je i tato oblíbená akce. Sice nikdo neodejde s prázdnou, ale taky není možnost ovlivnit to, co na vás z dárku vyskočí. Jak se ale říká "darovanému koni na zuby nekoukej" ( jestli nedostanu minimálně 2 účesy, tak si to někdo pěkně vyžere!)

Jako vždy můžete vybírat ze tří velikostí dárků. Co se víc vyplatí se nedá moc objektivně posoudit. Není pravidlem, že čím větší dárek koupíte, tím lepší věci v něm najdete (je pouze vyšší šance tam ty lepší věci najít), ale účes nebo auto můžete najít i v malém dárku (postřeh z vlastní zkušenosti). Tak a teď jdem kouknout, co nás v dárcích čeká a že je na co se těšit...

...když to shrnu, jedná se celkem o 6 šatů, každé v různých barevných provedeních + doplňky, 4 účesy a 1 auto, které nám přidá 70% ke kráse (bacha holky, tahle plechárna z nás udělá "Femme fatale").

ŠATY č. 1




ŠATY č. 2




ŠATY č. 3





ŠATY č. 4





ŠATY č. 5




ŠATY č. 6




AUTÍČKO




Speciální nabídka



Kolekce nábytku







pondělí 9. května 2016

Země divů




A zase ten SOLITAIR, je to snad ta nejvíc nenažraná akce, co může být. Mé smaragdové konto doznalo po smršti nové Jarní kolekce značné újmy a sakra si rozmyslím, jestli jen tak za něco pustím chlup. Jdem kouknout, jestli to vůbec stojí za to...

Bylo jen otázkou času, kdy na nás vyrukují s Alenkou, no a máme ji tu! Předlohou je pokračování pohádkového filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem. To jsem na ty divy fakt zvědavá.

BALÍČEK č. 1

V prvním balíčku máme možnost posbírat jeden z outfitů hlavní hrdinky Alenky. Tohle se mi vcelku líbí, dokonce si troufám říct, že se překreslení povedlo víc než předloha, ale každý kousek sám o sobě je nepoužitelný (v poslední době mi tu nějak dochází představivost). Postrádám smysl prádelové šňůry v pase a "smuteční" pásky na ruce - jsou mi na prd (ale možná jen můj vnitřní problém).



Hlavní odměnou je bílý králíček. Já tady těm živejm rekvizitám moc neholduju (nehledě na to, že se z toho na každým kroku sypou bobky - možná nám do té druhé mohli dát pytlík na exkrementy), ale dobře, přiznávám, králík v ruce nám tu opravdu chyběl a Alenka ho taky má.
BALÍČEK č. 2

V druhém balíčku najdeme kostým Srdcové královny Iracebeth, kterou ve filmu ztvárnila herečka Helena Bonham Carter. Outfit je opravdu věrně překreslen, nejvíc se mi líbí zpracování sukně, ta se povedla. Co k tomu víc říct - boty jsou super, korunka je taky dobrá (můžem si hrát na princezny), jinak je použitelnost takřka nulová. Když jsem si kostým zkusila, vyšel mi z toho tenhle hermafroditní kříženec travestity s mimem.



Hlavní odměnou za zkompletování balíčku č. 2 je mnohem slušivější verze účesu Srdcové královny. Byly jsme ušetřeny "sexy" vysokého čela tak populárního v alžbětinské době.


BALÍČEK č. 3

A máme tu balíček číslo 3 a pěknou hromadu haraburdí. Snaha se cení, ale k čemu nám to sakra bude, nevím jak vám, ale mně už ten kumbál praská ve švech. No nic, houbičky můžeme vyhulit a pak už nám to bude jedno.



Tak takhle psychedelicky by potom mohl vypadat náš nový pokoj v apartmánu. Jsou tu použity všechny dostupné komponenty, ale záleží jen na vaší fantazii a míře požitých omamných látek. Jaký si to uděláš, takový to máš...


A tohle už je předloha, kterou naši kreativci použili.


Hlavní odměnou je tohle "kde nic, tu  nic" pozadí na profil (nejspíš došly houbičky, rauš odezněl a nastupuje absťák a depka - ne že bych s tím měla nějaké větší zkušenosti).



BALÍČEK č. 4

A zase ta Alenka, tentokrát její obrněná verze a nutno dodat, že velmi slušivá. Krásně nakresleno a i přes značně nepoddajný materiál (doufám že je to nerez) vše působí velmi žensky. Líbí se mi to.



Hlavní odměnou je opět účes, tentokrát Alenčin. Z toho teda moc odvařená nejsem, podobných už mám v salónu krásy víc, ale buďme rády za ty dary, mohl nám taky přibýt další králík, tentokrát jeho tmavé vydání (viz obrázek níž). Na druhou stranu taková králičí kabelka... :)))



BALÍČEK č. 5

No a poslední balíček, kde na nás čeká outfit Bílé královny Mirany. Mirana je mladší sestrou Srdcové královny Iracebeth a ve filmu ji hraje známá herečka Anne Hathaway. Obsah tohoto balíčku mě osobně velmi zklamal. Šaty se mi vůbec nelíbí, stejně tak i ten zbytek. Ona je Mirana taková bledule nedomrlá, ale to vybarvení kolem očí, které nám sem dodali, je spíš jak po bližším a ne zcela přátelském setkání s Mikem Tysonem (musím překontrolovat uši).



Hlavní odměnou opět účes a uznávám, že tenhle se povedl.

neděle 1. května 2016

Hra o trůny



Původně jsem se vůbec nechtěla pouštět do popisu této "staronové" akce, spousta z vás však projevila zájem o zmapování obsahu tabulek a proto jsem se k tomu nakonec přece jen dokopala. 

Předlohou této akce je seriál Hra o trůny (jen tak mimochodem můj oblíbený). Tvůrci hry nelenili a využili dlouho očekávané premiéry 6. série tohoto oblíbeného seriálu a místo aby nám něco nového nakreslili, raději vyklepali prach a moly ze starých hader a tak je tu máme zpátky.

TABULKA č. 1


První tabulka je nostalgickou vzpomínkou na doby, kdy princezna Daenerys Targaryen kočovala krajem s hordou špinavých, smradlavých Dothraků (ne že by na tom byla líp), pojídala syrová koňská srdce a vyseděla si 3 malý zubatý potvory. Tomu odpovídá i vzhled celého outfitu alá bezďák (před užítím řádně vyprat - na krev je prý dobrá studená voda a sůl).


Hlavní odměnou je pozadí na profil s vyobrazením zahrady na Zimohradu a jejich posvátného stromu starých bohů, kam se chodí celá Starkovic rodina modlit (než teda filmaři značně zredukují počet jejích členů - ona většina těch postav v tomto seriálu má extra krátkou expirační dobu). 




TABULKA č. 2


V druhé tabulce máme možnost získat outfit patřící Margaery Tyrell. Chudák bohatá holka chce naplnit ambice svého tatínka a dostat se do královské rodiny, v čemž jí brání právě zmiňovaná krátká expirace jejích manželů. O prvního ji připravila bratrská rivalita (nehledě na to, že manžel dával v posteli přednost jejímu bráchovi), druhý nepřežil ani svatební den (ten si to ale fakt zasloužil), tak snad do třetice všeho dobrýho (podle předpovědi věštkyně by ale ani tenhle neměl moc dlouho vydržet).


Hlavní odměnou je Margaeryin vcelku věrně překreslený účes.

Tabulka č. 3


A opět Daenerys Targaryen, třetí tabulka obsahuje důstojnější róbu z jejího již civilizovanějšího způsobu života. Šaty, boty, plášť dobrý, ale ta blbost na krku a v uších už je na můj vkus trochu moc.


Daenerys se přezdívá Matka draků a tak hlavní odměnou je jak jinak než jeden z jejích tří mazlíčků. Můžete použít místo zapalovače, ale pozor, tahle potvora je pěkně rozežraná, takže až budete krmit, tak žádnou syrovou flákotu, ale hezky propečenej steak.

Tabulka č. 4


No a poslední účastnicí našeho zájezdu je Catelyn Stark aneb matka rodu Starků a její zateplený outfit. V kostce - žila na Zimohradu (bejvávalo), popravili jí manžela, měla 5 dětí, nesnáší Johna Snowa, zabili ji na "Krvavé svatbě" a teď je z ní něco jako pomstychtivá zombie... ale plášť je fakt krásnej.


Hlavní odměnou je paradoxně oblíbený mazlíček právě nenáviděného bastarda Johna, zlovlk jménem Duch. Z Johna si na konci 5. série udělali na Zdi jehelníček, tak jsem moc zvědavá, jestli nám obživne.... musí, mám svoji hypotézu co je zač a kdo jsou jeho rodiče. Takže vstávat Johne a cvičit, už je ráno!