neděle 28. února 2016

Červená & Bílá


Máme tu očekávanou "Minikolekci" a světe div se, za diamanty je pouze jeden kousek, což je, alespoň tedy pro mě, velmi milé překvapení. Nákupem v novém obchodě pojmenovaném "Červená & Bílá" nám do šatníku přibude pár svěžích folklorních etno věciček....


....a já su holka z Moravy a mně se to líbí :))) Oželela bych pugétek do hlavy, ten mi tam nějak neštimuje, ani barvou, ani umístěním (jak kdyby nám to rašilo přímo z kebule) a nelíbí se mi taška - vzor úplně mimo mísu, neladí s oblečením, zbytečně velká. Naopak moc se mi líbí obě košile, úplně je vidím s riflovými zvoňáky....

... no a tady jedna reálná předloha, která na mě na googlu vyskočila. Podobných tam bylo spousta a moc mě mrzí, že nám v kolekci skončily pouze tyto tři outfity. Že by na nic většího nebyl čas, protože nám třeba připravují Velikonoce?!



.... a budeme jako kraslice :)))

pondělí 22. února 2016

Červený koberec


Nejspíš abychom se jim tu moc nenudily, spustili nám dnes akci s názvem "Červený koberec". Místo jednoho denního kliknutí v akci "Karneval", tu máme rázem kliknutí 5 a to už je holky "ňákej adrenalín" :) V této nové akci můžete na krabici kliknout každých 6 hodin. Dobře si to rozvrhněte, ať to za ten den všechno stihnete. A co že na nás ve škatuli čeká ?

Kromě dolarů, smaragdů, bonusů popularity a kdoví čeho ještě (tyhle blbosti většinu z nás opravdu nezajímají) je to tento outfit v 5ti barvách. Dlouhá sukně i transparentní halenka jsou hezky zpracované a použitelné kousky. Nelíbí se mi barvy botů a kabelek, kromě černé (univerzální), k oblečení neladí a to je i případ šperků. Opět budu třídit, bohatě bych si vystačila se stříbrem popř. zlatem. Koho to zajímá, tento outfit módního domu Schiaparelli couture oblékla americká herečka Jennifer Lawrence na premiéru filmu Hunger Games Mockingjay část 2.


Krabice ukrývá i kamery, které můžeme vyměnit za filmové kotouče, které na nás vyskakují na různých místech ve hře (do teď jsem nepochopila význam tohoto mezikroku "kamera-film-odměna", ale je pravda, že tu nejsem od toho, abych hloubala nad myšlenkovými pochody našich kreativců). Pokud zrovna nemůžete žádný z kotoučů najít, stačí opakovaně klikat na profil vaší lady, však on se někde objeví. Kotouče potom konečně můžete vyměnit za odměny....


No a tady už je výsledný outfit. Šaty Ralpha Laurena a náušnice z našich odměn oblékla americká herečka Cate Blanchett na charitativní večeři pořádanou princem Williamem na zámku Windsor. Osobně mám ráda jednoduchost a minimalismus a antický styl je mi blízký, ovšem překreslení se ale vůbec nepovedlo. Tohle prostěradlo nezachrání ani použitelné lodičky, ani vcelku věrně překreslené náušnice a už vůbec ne nedbale elegantní účes (alá zmoklá slípka). Nelíbí se mi ani zpracování zbytku věcí. Lehce ochrnutá ručka je součástí bílého plédu přes rameno, kupodivu na mě nepůsobí rušivě, jak tomu bylo u póz z jiných akcí. (ve výsledném outfitu chybí korunka, do tohoto účesu je "nevaplikovatelná" - díky za pochopení).



Dobřeeee, tak tady ještě s korunkou.................. :)))


Přeji hodně štěstí a štědrou škatuli ♥

pondělí 15. února 2016

Karneval



Jestli nemám některý typ akce ale vůbec ráda, tak je to právě tohle. Bez diamantů tady není takřka žádná šance dobrat se až k hlavní odměně za sesbírání všech položek. A jelikož důl na diamanty zatím nevlastním a sponzor se stále nenašel, rozmýšlím nad tou správnou strategií. Nejspíš si vyberu jednu destinaci, ze které se pokusím vyzobat co nejvíc věcí nebo zvažuji metodu šup sem, šup tam, z každé oblasti vytřískat aspoň něco (aneb co je doma, to se počítá). Pro snazší rozhodování (kam že to hupnout), jsem se snažila akci trošku zmapovat a nějak takhle by to mělo být....

DESTINACE č. 1 

Tohle je startovní destinace, která se nám všem dnes otevřela. Celkem 81 políček ukrývá 30 částí outfitu v 5 ti barvách. Celkově je tento kostým povedený, líbí se mi šaty i doplňky, jen je tu na můj vkus moc "barevných kovů" (příště si řekneme o detektor), co se šperků a botů týče, bohatě bych si vystačila jen se stříbrem a zlatem (no tak to při nejhorším vytřídíme a šup s tím do sběru, za utrženou kačku přikoupíme dia :)). 

Pokud se někomu poštěstí vysbírat tuto destinaci komplet celou, jako odměnu dostane křídla. Pro mě je to vcelku nepraktický kousek, v šatníku to jen chytá prach a určitě to není něco, kvůli čemu bych se snažila vše vysbírat, ale budiž. Radost mám z bot, líbí se mi tenhle antický styl.



DESTINACE č. 2


Druhá destinace se nám otevře ve středu 17.2., čeká v ní na nás tento dle mého až příliš minimalistický outfit v pěti pastelových barvách. Tady to trošku zkrátím, nuda, nuda, šeď, jediné co se mi líbí je motýlek do vlasů (což je nejspíš věcí mé osobní úchylky na vlasové doplňky). 


Bez hlavní odměny, což je tento motýlí závěs, nebo plášť chcete-li, postrádá outfit smysl (a další spoďáry nepotřebuju), proto tuto destinaci nejspíš vynechám. Co se samotného pláště týče, mám sice ráda nepraktické věci, ale tohle je moc už i na mě. 


DESTINACE č. 3


Třetí destinace se nám otevře v pátek 19.2. a konečně je tu zase něco, co mému oku lahodí o trochu víc. Problém mám trošku s tím kravským řetězem na krk a s náramkem, který mi vzdáleně připomíná past na medvěda (asi to tu brzy bude pěkná divočina). Líbí se mi body (zvlášť jak nám tam krásně zapracovali tu podbřiškovou část) :)).


Hlavní odměnou jsou opět křídla. Jejich neupravený vzhled se mi líbí (dotyčná husa byla nejspíš "pankerka"), ale kdyby se naši kreativci přesně drželi předlohy, přistane nám v šatníku velice praktický kousek v podobě hřejivé ušanky. Ta by se nám teď, vzhledem k našemu klimatickému pásu, hodila mnohem víc.


DESTINACE č. 4


A máme tu v pořadí čtvrtou destinaci, která nám své brány otevře v pondělí 22.2. a když se na to tak koukám, tak by možná klidně mohly zůstat i zavřené. Tenhle cirkus mi teda vůbec nic neříká. Ať se snažím jak chci, koukám na to zleva, zprava, prostě se mi to nelíbí, šmitec.


Když už se striktně nedržely tématu "Karneval" a použili pro většinu modelů z této akce jako předlohu Andílky z Victoria´s Secret, nechápu, proč sáhly zrovna po této hrůze. Tolik možností, tolik nádherných modelů, ale ne, proč nepoužít ten největší kýč co se najde.... A třeba se to zrovna bude někomu z vás líbit ;) Určitě už jste si domyslely dámy, že hlavní odměnou v této destinaci jsou tato vysoce energeticky náročná křídla (Je to na baterky? Nebo že bychom za sebou tahaly káblík!?).



DESTINACE č. 5


Destinace číslo 5 se nám otevře ve středu 24.2. a tady si zase trošku spravíme chuť. Sice nějak extra nemusím tyto ostré kombinace barev, ale k tomuhle to tak nějak patří. Do rozevláté sukně jsou tu rovnou nainstalovány i kalhotky (praktický kousek), korzet atypický ale pěkný (nenadchne, ale neurazí), co se povedlo, jsou šperky, ty já můžu a ani mi tu ty "barevný kovy" nevadí (beru všechny). Boty se mi nelíbí, těmhle kopytům jsem nikdy moc nefandila, navíc k outfitům nijak extra barevně neladí.


Hlavní odměna motýlí křídla byla slečně z předlohy nejspíš násilně kupírována, jinak se překreslení opravdu věrně povedlo. Tato křídla mě osobně nijak nenadchla, mám raději jemnější a transparentnější verze těchto doplňků.



DESTINACE č. 6


No a konečně poslední destinace se nám odemkne v pátek 26.2. a pokud jste čekaly velké finále, máte ho mít. Vytknout takřka není co, celý outfit ve všech barevných provedeních působí opravdu komplexně, nevidím žádný extra rušivý prvek. Největší slabost mám pro poslední dvě barvy (růžová a tyrkysová, ty jsou fakt mňam). Úžasné jsou boty i doplňky, tady se určitě potkáme ;)


Co mě zklamalo, je hlavní odměna v této destinaci. Takřka nepoužitelná póza zakomponovaná do outfitu, který jste sbíraly (viz. obrázek vpravo). Nevím, jestli je to na první pohled patrné, ale ač jsem použila barvu svého opálení, odstín tělovky mi prostě nesedí (nezkoušela jsem u jiných typů opálení). Kapitola sama pro sebe je příšerný postoj a proboha kdo kreslil ty nohy? (doporučuji shlédnout ve větším náhledu) Bez dlouhého náhrdelníku prosím nenosit.


Akce vcelku povedená, až na ten typ (není nad teleport), jen malá poznámka pro naše milé tvůrce. Příště nás o podobné akci prosím informujte dřív, ať po těch Vánocích můžeme něco udělat se špeky a celulitidou a dá se na to koukat :)))

Přeji šťastnou ruku ♥

pátek 12. února 2016

Valentýnská minikolekce


Tak tohle mě vážně pobavilo a to jsem myslela, že už mě tady jen tak něco nepřekvapí. Valentýnská minikolekce čítající 12 položek se pro většinu, která ve hře válčí bez diamantů, scvrkne na Valentýnskou microkolekcičku sedmi doplňků. Záhy totiž zjistíte, že patery šaty, které tato kolekce obsahuje, jsou pouze a jen za dia. Z počáteční radosti se tak alespoň pro mě po otevření obchodu stalo jedno velké zklamání.  


No a tady už je 5 hotových outfitů, které se dají z tohoto obchodu sestavit (až na červené lodičky u krátkých šatů, ty nám jaksi ke kolekci zapomněli přibalit a tak jsem musela zalovit v botníku, abych tu nepobíhala jak bosorka). Kdybych to měla shrnout, zas taková hrůza to není (teda až na tu krátkou obludnost, té nás klidně mohli ušetřit), ale ani žádný zázrak.


Ještě jsem narazila na tyto šaty, které na nás nejspíš čekají ve dnech příštích (jsem zvědavá, co se z toho vyklube, jen nějak ztrácím naději, že to bude pro většinu z nás něco dobrého).