sobota 30. ledna 2016

Milostný solitaire



A Popelka je mezi námi! A jelikož je typ akce "Solitaire", vypadá to, že se nám pěkně prodraží, holka jedna umouněná :) Každopádně mohlo být i hůř a věci v akci jsou pro nás princeznofily jako světlo pro můry...


Pokud chcete mít šanci dostat se v kartách co nejdál, existuje jedno základní pravidlo, nešetřete na extra kartách navíc, vždy kupte maximální možný počet, který vás přijde na cca 50 smaragdů. Šance na úspěch se tak značně zvýší. A co že nás čeká v jednotlivých balíčcích? ......

Hned v tom prvním na nás čekají tyto modré plesovky, které Popelce přikouzlila Víla kmotřička, v reálu se mi šaty líbí víc, překreslení nic moc extra, to stejné platí i o doplňcích, líbí se mi prstýnek. Hlavní odměnou je účes a příčesek v podobě lokýnek pod ušima. Účes je povedený, jen v tom množství účesů, kterými nás poslední dobou zásobují, tak nějak ničím nevynikne, ale určitě se ani neztratí ;)


V druhém balíčku je Popelčin civilní model, ve kterém stráví největší část filmu a v němž ji macecha většinu času honí jako nadmutou kozu (nejspíš budeme muset před použitím trošku přemáchnout - nutno ale podotknout, že v tomto jsme v lese okouzlily prince, takže taková hrůza to být nemůže). Zpracováním se mi outfit líbí mnohem víc, než modré šaty, ovšem až na tu bílou hrůzu na hlavě... 


...zlatým hřebem tohoto balíčku má být Popelčin kůň, který vzbudil velké spekulace, v jaké že formě se k 
nám vůbec dostane. Takže konec všem spekulacím, koník je sukně (ne, nezbláznila jsem se, čestně prohlašuji, že jsem zatím při smyslech a nepožila jsem alkohol ani jiné omamné látky). Takže až budete koníka hledat, tak do sekce sukní v šatníku (jen teda doufám, že nám ta sukně nebude trousit koblihy kam se hnem). 


A máme tu balíček číslo 3, ve kterém na nás čekají mnou vymodlené šaty Macechy, kterou ve filmu ztvárnila moje oblíbená herečka Cate Blanchett a téhle mrchy se zhostila opravdu se ctí. Jsou luxusní !!! To ovšem neplatí o účesu, který je hlavní odměnou tohoto balíčku. Tento lehce transsexuální sestřih mi zkrátka nic neříká, ale pevně věřím, že své příznivce si určitě najde.



Nepotěšili jste mě vážení tvůrci, bohužel moje "Vílo Kmotřičkovské" šaty, na které jsem si dělala zálusk, strčili až do 4. paklíku, tudíž moje naděje pomalu, ale jistě hasnou. Jsou zkrátka DOKONALÉ !!! Doplňky úžasné a aby těch superlativů nebylo málo, moc se mi k nim líbí i ten kýčovitý lolitkovský účes, který je hlavní odměnou tohoto balíčku. 


No a konečně poslední pátý balíček a Popelčiny svatební šaty. V těch se sice ve filmu moc neohřála, ale i tak ve mně zanechaly velice kladný dojem. A tentokrát mě nezklamali ani naši kreativci (což je co říct) a šaty se opravdu povedly, obzvlášť potom sukně, hned bych si je zkusila. Doplňky i závoj nádhera, ale co ta 2D obluda do apartmánu jako hlavní odměna!? Tak tohle si fakt nikam nevystavím (kumbálek v apartmánu se mi začíná hemžit divnými existencemi, ale je pravda, že prince na skladě ještě nemám). Daleko líp by udělali, kdyby kostým pro prince mohl obléknout snoubenec. 


A tady pár obrázků z pohádky Popelka z roku 2015, který byl předlohou pro tuto akci:

Popelka Lily James a její modré plesové šaty.


S princem, kterého ztvárnil herec Richard Madden (ten je na rozdíl od toho kreslenýho panáka v 5. balíčku fakt k sežrání ♥) známý především fanouškům seriálu Hra o trůny. Tak schválně, víte koho tam hrál? 


Nesmíme zapomenout na Vílu Kmotřičku v podání Helen Bonham Carter (já jí ty šaty fakt svlíknu).


A nejlepší na konec Cate Blanchett jako Macecha, její úžasná jedůvkově zelená róba a klóbrc + nevlastní sestry (ty nám tam taky mohli zapracovat, ale to už bychom chtěly moc). 


Hodně štěstí karbaníci ♥


středa 27. ledna 2016

Pózujte stylově



Co nám to děláte ? Jak to tak vypadá, definitivně odzvonilo velkým čtyř a více stránkovým obchodům, kde si každý přišel na svoje, každá položka byla minimálně v 5ti barvách, většina z nich pak byla dostupná za LD (lady dolary), zbytek za smaragdy a jen minimum za dia. Všechny věci potom byly kombinovatelné s čímkoliv dalším ze šatníku. Vážně už mám dost vyhřezlých plotýnek z nestabilních póz, migrén a bolestí krční páteře, protože když mi zrovna nestrčí do ruky mobil, tak musím tahat nějakou bagáž, čokla nebo jinou blbost a když už nic z toho, tak proč ty nohy nezkřížit (únik moči je koukám v kurzu). Teda ať se mi ten Mengele z kreativního týmu nehledí dostat pod ruku! Jdem se na tu bídu podívat....


Takže si to spočítejte, obsah celého slavného obchodu čítá 17 položek, každá pouze v jedné barvě (ano, dohromady vážně jen 17 věcí), z toho 9 položek je za diamanty, 4 položky za smaragdy a zbývající 4 za dolary. Fakt nevím co si o tom myslet....


...no a tady se mi podařilo zkompletovat těchto 6 outfitů.... (jestli někdo docení tuto kolekci, tak určitě Leoš Mareš)


....poslední bílý kožich i s kabelkou je můj osobní favorit....


Žádná velká hrůza to není, věci jsou vcelku povedené, ale jde o princip. Pomalu se ze hry pro radost začíná stávat hra o penězích a pro peníze. 



FW Paříž



A konečně poslední pařížský týden módy a tudíž i poslední speciální balíček šťastných  karet.


Musím říct, že velké finále se vydařilo a konečně něco, co lahodí mému oku :). V balíčku na nás čekají tyhle úžasné krajkové šaty, kterým zlaté podšití dodává nádech luxusu (v černé zkrátka nemají chybu), to samé boty a náušnice, které můžete vzít takřka k čemukoliv. Brýle alá masařka mi náladu zkazit nemůžou, na prapodivné výstřelky našich kreativců jsem si už zvykla a rukavice jsou naprostá zbytečnost.


Tvůrcem tohoto skvostu je libanonský módní návrhář Nicolas Jebran a i přesto, že příjmení nevzbuzuje přílišnou důvěru ve tvůrcovi schopnosti, chlapec zkrátka umí. V těchto šatech se objevila zpěvačka Nicole Schrezinger v americké verzi soutěže X-factor, kde zasedá v porotě.


Hlavní odměnou tu překvapivě není účes, ale opět krásné šaty (jedinou výtkou je odhalená nožka, s přihlédnutím k zákonům gravitace se mi zdá lehce nestabilní). Nedělám si velké naděje, že by se mi podařilo dopracovat až k nim, ale vůbec bych se v tomto případě nezlobila. Při pohledu na ně se mi chce zpívat "Najednou, najednou, chci skončit s tou hloupou hrou..... :))) Šaty jsou počinem z dílny módního návrháře Zuhaira Murada.


Město stínů



Našim kreativcům už nejspíš dochází nápady nebo nám kreslí něco nového a v tom případě doufám, že to bude stát za to, když nám sem stále častěji cpou staré akce. Tato je inspirovaná filmem Mortal Instruments: Město kostí z roku 2013. Film jsem neviděla (budu to muset napravit), proto se předem omlouvám případným nadšeným fanouškům za info z jiných zdrojů. Připomínky ráda přivítám ;)


Teď malá okecávačka, o čem film vlastně je: Clary je obyčejná patnáctka, která žije se svojí mámou v New Yorském Brooklynu. Má poklidný život až do okamžiku, kdy se stane svědkem vraždy v klubu, kterou vidí jen ona, ač je všude plno lidí. Tělo zavražděného se navíc hned vypaří. Clary začne vidět to, co ostatní nevidí a slyšet co ostatní neslyší. Po nevysvětlitelném zápase s podivným stvořením zmizí i její máma. Při pátrání po ní začne Clary odhalovat temná tajemství o skrytém světě stínů, který odedávna existuje hned vedle toho našeho. Potkává bojovníky - lovce stínů - napůl lidi a napůl anděly, kteří po staletí plní roli strážců a ochraňují lidstvo před dalšími obyvateli jejich světa. Před vlkodlaky, upíry, dalšími démony a silami zla. Clary se přidává k lovcům stínů a objevuje v sobě odvahu, sílu a schopnosti, o nichž neměla dosud nejmenší tušení.....

A dostáváme se k outfitům, které je možné v této akci získat.

Outfit č. 1 patří hlavní hrdince Clary Frayové, nadějné lovkyni stínů a umělecké duši s nadějí na lepší zítřek. K černým šatům, ve kterých lady vypadá opravdu hodně lacině, nosí koženou budnu (součást dalšího outfitu) a návleky na ruce, které se mi bohužel nepodařilo dohledat. Osobně bych šaty zařadila spíš do sekce negližé v obchodě "Tajemství lady". Boty dobrý, šperky neurazí ani nenadchnou.


Outfit č. 2 patří Isabelle Lightwoodové - krásné a nebezpečné lovkyni stínů. Ve filmu jsou šaty super (osobně se mi tento styl moc líbí), po překreslení naším kreativním týmem můžeme v téhle příšerné noční košili strašit někde na hradbách (dáme sraz na Karlštejně). Jediné co vezmu na milost jsou boty, pásek a náušnice.


Outfit č. 3 patří opět hlavní hrdince Clary Frayové a je pro ni ve filmu typický (krátké šaty alá "Šlapka" byly nejspíš jen záležitostí jedné, dvou scén). Dle mého soudu jsou části tohoto outfitu asi to nejpoužitelnější z této akce, ovšem když srovnám překreslení s předlohou, opět se nejedná o žádnou hitparádu. Z toho co už teď mám v šatníku, bych ho poskládala daleko líp.


Ve 4. portále nás nejspíš čeká Runové tetování, které ve filmu patří mezi hlavní zbraně lovců stínů. Každá z run jim propůjčuje speciální schopnosti. Znamení si může nanést pouze lovec sám a to speciální propiskou zvanou "Stéla". Smrtelníka by jakékoliv znamení okamžitě zabilo. Run je spousta, ale přidávám význam pouze těch, které nám dali tvůrci do hry. Tyto ozdůbky našich tělíček nenajdete v tetování, jak by každého nejspíš napadlo, ale v sekci "Henna".


A konečně zlatý hřeb večera. Za projití všech portálů a posbírání všech věcí získáme pozadí na profil s CHLAPEM :))) Ale jo, proč ne, aspoň to není další vyžírka a sexuální loudil, kterýmu musíte pořád telefonovat, každou chvilku ho ocucávat, posílat mu dárky a kupovat předražený hadry, takže i přes zdánlivě drsný výraz je to (aspoň za mě) VELKEJ SYMPAŤÁK :))) ♥


V kostce je to akce, kde se bez použití dia moc daleko nedostanete a vzhledem k tomu, že mě věci v akci nijak nenadchly, nemám ani chuť se někam dostávat. Snad se pro nás už teď připravuje nějaká Valentýnská akcička, kde nám to bohatě vynahradí. No a já si jdu stáhnout film ;)

Hodně štěstí ♥♥♥

Posloucháte soundtrack k výše zmiňovanému filmu Heart By Heart od Demi Lovato.

FW Milán


Milán na nás čeká s otevřenou náručí, máme tu 3. týden módy !


Tentokrát to vypadá, že si konečně trošku spravíme chuť po tom nešťastném Londýně. V kartách na nás čeká tento nádherný outfit. Bohatá sukně a barevně ladící top je doplněn prstýnkem a náramkem. Úplně mimo mísu mi naopak přijdou boty a kabelka, k tomuto outfitu bych brala spíš něco jemnějšího. Hlavní odměnou je opět účes, tentokrát takový lepší průměr, image mu kazí podobnost s dalšími cca 5ti účesy v salónu, čímž pozbývá na jedinečnosti (takže žádná sláva).


A tady předloha šatů od Isabel Sanchis.





FW Londýn



Máme tu začátek dalšího módního týdne, zabalit pláštěnky holky, jede se do Londýna ! ....


Tento outfit od návrháře Zuhaira Murada je pro mě velkým zklamáním, rozhodně bych od Londýna čekala něco víc, zkrátka nuda, nuda, nuuuuda. Kalhoty, svetr a pásek se v šatníku ztratí a pochybuji, že to někdo obleče víc jak jednou a kabelka taky nic extra (nemám ráda popruh přes rameno, u řady účesů nejde použít).Co se povedlo jsou boty a náušnice. 


Ovšem kapitola sama pro sebe je hlavní odměna za posbírání všech částí outfitů. Účes alá "malý nácek" mě opravdu dostal a tady nastupuje ta v úvodu zmiňovaná pláštěnka, která se ukázala jako dobrá volba pro cestu do Londýna. S tímhle na hlavě nedám bez kapuce ani ránu :)))






Benátský karneval



Konečně akce pro všechny z nás trpící tzv. "Princeznovským syndromem" a jelikož se k podobně postiženým řadím i já, naplnila se má duše, po shlédnutí promo obrázku, nadějí a nadšeným očekáváním, které znatelně opadlo po zjištění, o jaký že to typ akce se jedná. K těm skvostům v 5. a 6. tabulce se bez hromady diamantů prostě nedohrabu. Tak se na to jdem aspoň podívat ;) .......

Komplet z první tabulky v levandulové barvě je nádherný, obzvlášť maska, kterou můj šatník dosud citelně postrádal. Doplňky také všestranně použitelné, jen s šaty mám malinký problém. Ne, že by nebyly krásné, možná je to jen můj pocit, ale některé sklady na šatech mi připomínají části ženských intimních partií (zodpovědný kreativec měl určitě zajímavou předlohu) :)))



Tabulka č. 2 obsahuje tématický kostým "Harlequina", typický právě pro Benátské karnevaly. Neurazí, nenadchne, zkrátka žádná hitparáda.



Pokud se nějakým zázrakem dohrabu k tabulce č.3, tak je to aspoň pro mě konečná. Stačí kouknout na množství položek, které je třeba najít, ovšem budu ráda za každou jednu z nich, která by mi přistála v apartmánu. Tyto sběratelské kousky jsou opravdu mimořádně krásně nakreslené. Velkým zklamáním je pro mě hlavní odměna (ne že bych se k ní dostala), ale plastový ksicht mi opravdu nepřijde jako adekvátní ocenění.



Tady jsem se dle svého úsudku snažila zkompletovat celý benátský pokojík. Neměla jsem na to moc času, tak se předem omlouvám za svůj designérský um :)



Další šaty, nejspíš ušité z přehozu na postel nebo nějakého archaického závěsu, nejsou vůbec můj šálek kávy. Koruna tomu opravdu nasazuje korunu a účes alá vrabčí hnízdo se mi ani nechce komentovat. Jediné co vezmu na milost je maska, ta je použitelná.



No a tady se dostávám k tomu, k čemu se nedostanu :))). Zlatým hřebem této akce jsou dle mého soudu tyto překrásné květované šaty, kterým opravdu nemám co vytknout, snad jen ten spodní lem bych udělala celý z bílé krajky. I ta hučka na hlavu má něco do sebe a tak nějak k šatům patří. Květinový náhrdelník s prstýnkem jsou už jen pomyslnou třešničkou na dortu a i pro účes se v salónu určitě najde uplatnění. Tohle se opravdu povedlo.



I poslední bílé šaty jsou skvostné, i když květované u mě zkrátka vedou na plné čáře. Bílý obojek taky dobrý, jen nevidím smysl těch korálků pod ním. Korunu bych u hlavy víc natvarovala, aby lépe sedla do účesu, no a účes je zkrátka bomba, je to něco úplně jiného, než co tu doposud bylo. Takže kdyby měl někdo nazbyt diamanty, pište do soukromé zprávy, řeknu vám kam je poslat :)))



ŠŤASTNOU RUKU ♥





Speciální šaty


Opět se nám zas jednou objevila "speciální nabídka" ve VIP obchodě. Takže kdo máte zbytečných 81 Kč, může být tato síťovaná "nádhera" alá chytrá horákyně z módního domu Balmain vaše (osobně se jí dobrovolně vzdávám). 


FW New York




Máme tu první akci Nového roku a hned jsou to naše staré známé Fashion weeks. Čekají nás 4 týdny karbanu, 4 metropole módy, hromada nových hadříků a jako první dnes navštívíme New York. Tak se na to jdem mrknout...



V kartách můžeme celý týden sbírat tento outfit. Nevím jak vám, ale mně se to celkem líbí, obzvlášť ta kytka do hlavy (těch není nikdy dost :). K mání je v 5ti barevných provedeních a hlavní odměnou za zkompletování všech outfitů je účes alá plkan na hlavě (vážně nechápu, kam na to chodí, ale co už, meče máme, můžem si zahrát na samuraje). 


A tady už máme předlohu pro tento model, který je od módního návrháře (a teď nevím jak to vyskloňovat:))) Hanna Toumy (fakt by to měl být chlap).